Reserveer uw tafel, online!

Reserveer uw tafel, online!

Boekingskalender

In verband met de uitbraak van het coronavirus wordt ‘Restaurant op het Land’, dat van 9 mei tot en met 1 juni zou plaatsvinden, gecanceld. Het is echter wel de bedoeling een mini editie van ‘Restaurant op het Land’ met een aantal ‘Dinner with…’ optredens komende zomer in augustus te laten plaatsvinden.
De aangeschafte kaarten voor ‘Dinner met Martijn Fischer zingt Hits van Hazes’ blijven geldig voor die komende augustus-editie. Dinerbonnen blijven eveneens geldig. Wanneer wij een datum hebben voor Mini Restaurant op het Land zal dat zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt.
Stay Safe & Healthy, tot snel!

2e Pinksterdag 1 juni 16.00 – 20.00 uur:

Dinner met Martijn Fischer zingt Hits van Hazes (de theatershow). UITVERKOCHT

Vier wat André Hazes ons heeft nagelaten met een dinnershow!

Na een succesvolle clubtour met de hits van Hazes leent de muziek van André Hazes zich namelijk perfect voor het theater, zeker als die wordt gebracht door theaterdier Martijn Fischer en zijn band. Een middag met een mix van levensliederen en feestmuziek, waarin alle grote hits voorbijkomen. Soms intiem, dan weer met de bedoeling het publiek te laten meeleven, -bewegen en -zingen.

Deze dinnershow inclusief een 4 gangen walking dinner is helaas uitverkocht!

Leer zelf asperges steken
Na gedane arbeid genieten van een welverdiend diner!

Workshop Van de Grond naar uw Mond

black-dots

Op de velden waar ons paviljoen staat, gaat u zelf aan de slag. Uiteraard na deskundige uitleg en onder toeziend oog van professionele aspergestekers. Na gedane arbeid kunt u vervolgens meteen aan tafel voor een diner waarbij –hoe kan het ook anders- asperges de hoofdrol vervullen. De door u gestoken asperges krijgt u in een prachtige cadeauverpakking mee naar huis.

De workshops worden gegeven op woensdag 13 mei, woensdag 20 mei en woensdag 27 mei. Indien u met een grote groep (meer dan 12 personen) een workshop wil volgen op een andere datum, stuur ons dan een mailtje

Prijs:
Workshop i.c.m. 4-gangendiner: € 59,50 p.p.

Reserveer de workshop

  Ja, ik wil het volgende reserveren:

  Workshop (arrangement inclusief een diner à € 59,50 p.p.)
  Ik wil een workshop reserveren, namelijk op

  Ik wil liever met een grote groep (>12 man) op een andere datum, namelijk
  .
  Mail mij terug over de mogelijkheden.

  Aantal personen:
  Na de workshop, welke begint om 17:00 uur, volgt een 4-gangendiner.