logorml_stacked_wit_lkopie

Restaurant Muziekland

RESTAURANT OP HET LAND KOMT VAN 12-20 SEPTEMBER MET
‘RESTAURANT MUZIEKLAND’

Het heeft even geduurd maar we mogen weer en… we hebben iets nieuws!
Van 12 tot en met 20 september komt Restaurant op het Land met een speciale ‘Restaurant Muziekland’ versie, een pop up restaurant met daarnaast maar liefst 4 dinnershows:
• Martijn Fischer (Met Band) zingt Hits van Hazes op 12/9
• De Populaire Coverband Copycat op 13/9
• Volendam Muziekspektakel Met Kees Plat en Sonja Onderstal op 19/9
• The Best ABBA Tribute op 20/9

* Locatie: Bergsebaan 12A te Wouw
* Geheel coronaproof

Vier unieke dinnershows

white-dots

Aan de rand van het prachtige West-Brabantse platteland, verscholen tussen Wouw en Heerle, zal van 12-20 september 2020 voor de derde maal een uniek culinair evenement plaatsvinden! Dit maal in een andere setting: Restaurant Muziekland. Midden in het platteland zal wederom een tijdelijk paviljoen verrijzen, waar u zowel van een pop up restaurant als van vier supertoffe dinnershows kunt genieten. Het eerste weekend van Restaurant Muziekland starten we met “Martijn Fischer zingt hits van Hazes” op zaterdag 12 september en de populaire coverband Copycat treedt op zondag 13 september op. Het weekend van 19 en 20 september is gereserveerd voor het Volendams Muziek Spektakel (zaterdag) en de laatste zondag sluiten we af met opnieuw The Best ABBA Tribute band.
Kortom voor elk wat wils. Dit wil je niet missen!

Alles geheel coronaproof en volgens de richtlijnen van het RIVM.

Kies, Proef en Geniet!

white-dots

Filosofie van onze gerechten

De culinaire liefhebbers kunnen in ons pop-up restaurant van maandag t/m vrijdag genieten van gastronomische wijn-spijs combinaties zoals je die van Restaurant op het Land gewend bent, maar nu in een uniek shared diner menu concept.

Ook hiervoor kan je online reserveren.

Een unieke culinaire & muzikale ervaring

white-dots

Restaurant Muziekland heeft een gevarieerd en smakelijk programma voor u samengesteld. Voor elke wat wils en tegen toegankelijke prijzen. Met feestelijke muziek en een heerlijk hapje en drankje kan de avond niet meer stuk.
In ons sfeervol ingerichte paviljoen kun je bovendien stijlvol lunchen of dineren. Lekker met zijn tweetjes, gezellig met familie of vrienden of met grotere gezelschappen.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu je kaarten voor één van de muziekarrangementen of boek een tafeltje in ons restaurant.