rohllogo_stacked2x

Asperge Pop-Up Restaurant

De belevenis

RESTAURANT OP HET LAND KOMT VAN 12-20 SEPTEMBER MET ‘RESTAURANT MUZIEKLAND’
Het heeft even geduurd maar we mogen weer en …..we hebben iets nieuws! Van 12 tot en met 20 september komt Restaurant op het Land met een speciale ‘Restaurant Muziekland’ versie met maar liefst 4 dinnershows:
– Martijn Fischer (met band) zingt hits van Hazes
– De populaire Coverband Copycat
– Volendam Muziekspektakel met o.a. Kees Plat
– The Best Abba Tribute
Kortom voor elk wat wils. Binnenkort meer info op onze website!
Uiteraard alles geheel corona-proof!

black-dots

Aan de rand van het prachtige West-Brabantse platteland, verscholen tussen Wouw en Heerle, zal in het voorjaar van 2020 voor de derde maal een uniek culinair evenement plaatsvinden! Hier, temidden van de aspergevelden, zal ons tijdelijk Asperge Paviljoen verrijzen, waar u van 9 mei tot en met 1 juni van de meest fantastische aspergegerechten zal kunnen genieten.

Genieten tussen de aspergebedden

white-dots

Stelt u zich eens voor; genieten van heerlijke asperge gerechten zoals asperges gesmoord in truffelboter, klassiek met boerenham of gerookte zalm, romige aspergesoep of onze nu al beroemde Steak Tartaar met asperge bereidingen…
Smaakvol begeleid door speciaal geselecteerde wijnen die perfect passen bij het witte goud! Niet in een regulier restaurant maar in een uniek aspergepaviljoen in Wouw pal naast de aspergebedden! De bedden glinsteren in de zon als een zee…

Dit is Restaurant op het Land.
Een unieke Pop Up waar beleving, sfeer en smaak hand in hand gaan.

  • Slechts 3 weken

    Ons paviljoen staat maar drie weken. Precies in de periode dat de witte asperges worden geoogst.

  • Culinaire hoogstandjes

    Asperges op de klassieke manier of juist op een verrassende manier bereid. Laat dat maar aan onze chef-kok over.

  • Bereid met eerste klas ingrediënten

    Al onze asperge-gerechten worden bereid met eersteklas ingrediënten. Kwalitatief, puur en eerlijk.

Kies, Proef en Geniet!

Filosofie van onze gerechten

black-dots

De Brabantse Wal asperge is één van de meest veelzijdige seizoensproducten. Je kunt ze de absolute hoofdrol geven in de gerechten!
Behandel ze met liefde, rust en respect en je krijgt een intense smaak ervoor terug. Of je ze nou klassiek kookt, konfijt, ze inlegt in een marinade of er gewoon een heerlijk kroketje van maakt: succes gegarandeerd! Geniet van onze gerechten en zie de asperge terug in de meest uiteenlopende gerechten en snackjes…

Leuk om te ervaren maar nog leuker om te geven of te krijgen als een origineel cadeau!
Bestel een dinerbon!

Een unieke culinaire ervaring

white-dots


Restaurant op het Land heeft een gevarieerd en smakelijk programma voor u samengesteld. Voor elke wat wils en tegen toegankelijke prijzen. Iedereen moet kunnen genieten van onze mooie Brabantse aspergetraditie.

In ons sfeervol ingerichte paviljoen kunt stijlvol lunchen of dineren. Lekker met zijn tweetjes, gezellig met familie of vrienden of met grotere gezelschappen.

Ook hebben onder het thema ‘Uit de grond naar uw mond’ een geweldig leuke workshop asperge steken in combinatie met aansluitend lunch of diner. U krijgt uw zelf gestoken asperges dan in een prachtige cadeauverpakking mee naar huis.

Wees er snel bij

Online reserveren

black-dots

Reserveer uw tafel online! Dan weet u zeker dat u deze bijzondere aspergebelevenis niet mist. In onze reserveringsmodule kunt u de gewenste datum en tijd boeken.

Restaurant op het Land wordt mede mogelijk gemaakt door: