Dinnershows

Dinnershows

Restaurant Muziekland Dinnershows
Vier supertoffe dinnershows! Het eerste weekend van ons Restaurant Muziekland word je blijgemaakt met “Martijn Fischer zingt hits van Hazes” op zaterdag en coverband Copy-Cat (zondag). Het volgende weekend is gereserveerd voor het Volendams Muziek Spektakel (zaterdag) en de laatste zondag sluiten we af met ABBA Tribute.

Dit wil je niet missen, dus ga snel naar het inschrijfformulier!

Coronaproof
…daarom kiezen we voor een maximaal aantal van 400 personen bij de dinnershows. Met onze inrichting en opstelling van statafels en 4 krukken op ruime (1,5 meter) afstand van elkaar, houden we de dinnershows coronaproof voor uw en onze gezondheid. Reserveren en gezondheidsverklaring zijn wel van te voren verplicht.

Wij vragen uw aandacht voor het volgende:

  • Houd rekening met de RIVM richtlijnen en de 1,5 meter maatregel.
  • Reserveren is verplicht met daarbij een verklaring dat u en uw gezelschap geen risico’s opleveren.
  • Koorts, luchtwegklachten zoals hoesten, verkoudheid, niezen of kortademigheid? Blijf thuis.

! UITVERKOCHT !

Zaterdag 12 september Martijn Fischer (en band) zingt hits van Hazes

Vier wat André Hazes ons heeft nagelaten met een dinnershow op 12 september! Na een succesvolle clubtour met de hits van Hazes leent de muziek van André Hazes zich namelijk perfect voor het theater, zeker als die wordt gebracht door theaterdier Martijn Fischer en zijn band. Een middag met een mix van levensliederen en feestmuziek, waarin alle grote hits voorbijkomen. Soms intiem en ontroerend, dan weer met de bedoeling het publiek te laten meeleven, bewegen en in vervoering te brengen.

Omdat deze dinnershow aanvankelijk op 1 juni gepland was en reeds gereserveerde kaarten geldig blijven voor deze dinnershow waren er nog maar 50 kaarten beschikbaar… Deze zijn helaas uitverkocht.

! UITVERKOCHT !

Zondag 13 september Copy-Cat

Deze coverband speelt vrijwel alle muziekstijlen, zoals hits van nu, stevige rock, disco, rock & roll, Nederlandstalig, dance classics en ballads. De band heeft door de jaren heen geleerd hoe belangrijk het is om op de wensen van het publiek in te spelen en daardoor een te gek optreden te verzorgen.

Copy-Cat maakt van iedere gelegenheid een leuk, spetterend feest. Door de jarenlange samenwerking is er een hechte vriendschap ontstaan onder de bandleden. Muzikaal resulteert dit in een fantastisch samenspel en veel lol en energie op het podium. Deze energie werkt aanstekelijk voor alle gasten. Kortom, stil zitten is er niet bij. Een walking dinner show met hits van Bløf, Robbie Williams, Golden Earring en andere top 40 hits.

• Van 16.00 tot 20.00 uur.
• € 50,- p.p. inclusief 4 gerechten shared dinner.
Maximaal 400 personen

Zaterdag 19 september Volendams muziekspektakel met Kees Plat & Sonja Onderstal

In 2002 richtte Kees Plat samen met een aantal muzikanten de Tribute to the Catsband op. In eerste instantie om 3 concerten te doen in Volendam, maar deze waren zo snel uitverkocht dat na afloop werd besloten om door te gaan. Kees Plat is een muzikale duizendpoot, naast het zingen met de Tribute to the Catsband, treedt hij ook solo op en als duo Kees en Sonja

Speciaal voor alle fans van de Palingsound van weleer met alle grote hits van the Cats, BZN, Annie Schilder, de 3 J’s en veel meer, een heerlijke Volendamse dinnershow van 16.00 tot 20.00 uur.

• Van 16.00 tot 20.00 uur.
• € 50,- p.p. inclusief 4 gerechten shared dinner.
Maximaal 400 personen

Zondag 20 september Dinner with ABBA Tribute

Op de laatste dag van Restaurant Muziekland op 20 September nemen we in stijl afscheid met opnieuw de ABBA tribute band

Wie herinnert zich niet klassiekers als Dancing Queen, Waterloo, Mamma Mia, Voulez Vous en The Winner Takes It All. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums. In 2013 heeft ABBA Tribute zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van deze legendarische groep met een repertoire waarvan vaak iedereen zegt: ‘Ik kende alle nummers al.’

Een walking dinner show met uiteraard de lekkerste gerechten en partytafels, dineren en genieten in een musical journey waarbij alle grote ABBA hits voorbij komen van de ABBA Tribute band.

• Van 16.00 tot 20.00 uur.
• € 60,- p.p. inclusief 4 gerechten shared dinner
Maximaal 400 personen