Contact & Locatie

Restaurant op het Land

EEN NIEUWE CULINAIRE BELEVENIS VAN RESTAURANT ’T SPUIHUIS

Restaurant ’t Spuihuis in Bergen op Zoom is al 21 jaar een begrip in de stad en omstreken. De drang om met de seizoenen mee te koken is altijd een vaste waarde voor ons. Dit concept is daar een schitterend voorbeeld van!

spuihuis-website-logox2

Wij staan achter onze kwaliteit en willen hiermee de diversiteit van de asperge laten zien. De Brabantse Wal is een perfecte emulgator met onze filosofie over koken en Brabantse gezelligheid.

Wij zijn apetrots op dit concept en zetten alles op alles om hier een prachtig verhaal van te maken met u als gast in de hoofdrol!

Wij hopen u snel te ontvangen!

Met Vriendelijke Groet

Astrid & René Vermeulen

 

Restaurant op het Land is een concept en event van Restaurant ’t Spuihuis Bergen op Zoom en Frenk Theuns & Co.

Restaurant op het Land werkt samen met aspergeteler Luysterburg uit Heerle voor de aanvoer van dagelijks verse asperges en met familie Aarden uit Wouw die hun locatie graag ter beschikking stelt voor dit unieke pop-up restaurant.

brand-logo

Het boerenbedrijf van familie Luysterburg wordt gerund door de 3e en 4e generatie. Dagelijks werken zij aan de lekkerste producten van de volle grond, waaronder de mooie, witte asperges. Een deel van de oogst wordt verkocht in hun boerderijwinkel, aangevuld met zoveel mogelijk vers van boeren uit de buurt. Familie Luysterburg is trots om hun kwaliteitsproduct te leveren aan Restaurant op het Land, zodat iedereen kan genieten van hun heerlijke asperges.

Wilt u meer weten over Luysterburg? Klik dan hier of boek voorafgaand aan uw lunch of diner de workshop “Van de Grond naar uw Mond” waarin familie Luysterburg u de kneepjes van het aspergevak bijbrengt.

Impressie

Omdat het concept van Restaurant op het Land dit jaar voor het eerst wordt uitgerold, kunnen we u nog geen foto’s van het restaurant zelf laten zien. Maar bovenstaande sfeerimpressie geeft u in ieder geval al een kleine indruk hoe het een en ander er uit gaat zien. Klik op een beeld om te vergroten

CONTACT

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u reserveren, vul dan het formulier in. U krijgt zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Ja, ik wil het volgende reserveren:

Workshop
Ik wil een workshop reserveren, namelijk op

Ik wil liever een andere datum, namelijk
.
Mail mij terug over de beschikbaarheid.

Aantal personen:
Na de workshop van 11:00 uur volgt een 3-gangenlunch.
Na de workshop van 17:00 uur volgt een 4-gangendiner.Tasting the Field arrangement
Ik wil ons aanmelden voor het Tasting the Field arrangement
Datum:
Aantal personen:


Locatie

Aan de rand van West-Brabant op de landerijen tussen Wouw en Heerle zal Restaurant op het Land gaan verrijzen. Om precies te zijn op de aspergevelden van de familie Luysterburg aan de Bergsebaan 12A. Op deze fraaie locatie in het Beekdal, op de plek waar de asperges ook daadwerkelijk vandaan komen, voelt u echt de Brabantse cultuur van gezelligheid, gastvrijheid en gastronomie.

Restaurant op het Land is goed te bereiken met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid.

Restaurant op het Land | Bergsebaan 12A | 4724 SW Wouw